RESTAURANT PENTRU
EVENIMENTE PRIVATE
SI CORPORATE

Având o capacitate de 80 de locuri în interior și 100 de locuri pe terasă, restaurant Lugo este locul ideal pentru evenimente memorabile precum: nuntă, botez, evenimente corporate, desfășurate într-un cadru adaptat dorințelor tale.

meniu botez

RESTAURANT LUGO - LOCUL PERFECT PENTRU EVENIMENTE

Ne dorim să ai parte de momente memorabile alături de noi, de aceea îți oferim GRATUIT un consilier de evenimente care să te ajute cu organizarea petrecerii tale.

RESTAURANT LUGO - DE CE SA NE ALEGI?

01. PROMPTITUDINE

Răspundem prompt
solicitărilor tale și
coordonăm organizarea evenimentului
în amănunt.

02. SUPORT

Îţi propunem meniuri, teme personalizate
și sugestii adecvate
tematicii evenimentului şi a numărului de participanţi.

03. COLABORATORI

Prin colaboratorii noștri putem să îți facem evenimentul de neuitat printr-un DJ sau band LIVE, servicii profesionale foto sau aranjamente florale.

BOTEZ

În centrul Bucurestiului, într-un spaţiu neconvenţional, intim, de o eleganta fina, înconjurat de decoruri unice, vei avea parte de cel mai original botez!

NUNTA

Pentru Nunti in familie, restaurant Lugo este o varianta optima! Bucură-te de decorul special, adaugă preparatele delicioase pe care le iubești și Nunta ta va fi perfecta.

PETRECERI CORPORATE

Intalniri business, petreceri de sfarsit de an? La Lugo totul va fi organizat perfect, meniurile pot fi personalizate in functie de bugetul alocat!

COFFE BREAK

Iti recomandam variante de coffee break care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. În felul acesta, o să ai parte de un eveniment impecabil, de care invitații tăi o să-și amintească cu drag.

CONFERINTE

Fie că este vorba de un training restrâns, seminare sau conferințe cu un grup mai mare, la Lugo puteti opta pentru meniuri personalizate, tip bufet suedez.

Te ajutam cu bucurie

Contactează-ne chiar astăzi pentru a primi o ofertă personalizată care să răspundă exact cerinţelor!

+4 0785238910