RESTAURANT
MEDITERANEAN
BUCURESTI

Restaurant Lugo te invită să pășești în universul culinar inspirat de bucătăria mediteraneana si asiatica.
Te așteptăm să descoperi atmosfera efervescentă din centrul Bucureștiului într-o aventură gastronomică de neuitat! Divertisment de inalta calitate: evenimente cu muzică live sau petreceri tematice cu DJ.

Capacitate locuri: 80 de interior, 100 de locuri pe terasă. Restaurant Lugo este ideal pentru evenimente: nuntă, botez, evenimente corporate.

Bucataria mediteraneana

Lugo Restaurant mediteranean pune accent pe dieta sanatoasa. Bucataria mediteraneana este axata pe un gatit simplu, cu un accent mare pus pe fructe si legume, nuci, cereale, seminte si ulei de masline.
Condimentele si ierburile aromatice sunt adaugate pentru a aduce arome puternice, acest lucru ducand la limitarea cantitatii de sare, zahar si grasimi.
Pestele si fructele de mare reprezinta principala sursa de proteina animala din dieta mediteraneana!
O componentă importanta pentru bucataria cu specific mediteranean este aceea ca de a lua masa impreuna cu familia si intre prieteni ca o modalitate de petrecere a timpului liber. Mesele pot dura chiar cateva ore, timp în care mancarea este savurata.

Mancarea mediteraneana include in mod obisnuit un consum moderat de vin rosu. La Lugo gasiti o varietate de vinuri din diverse podgorii, potrivite pentru orice tip de preparat pe care il regasiti in meniu.

restaurant mediteranean

BUCATARIA ASIATICA

Bucataria asiatica are la bază obiceiuri culturale din fiecare tara in parte, diferite ingrediente, neobisnuite combinatii ale gusturilor si arome ametitoare. Atractivitatea bucatariei asiatice rezultă din faptul ca isi are „izvorul” pe mesele marilor dinastii.

Bucataria asiatica se bazeaza pe instinct, nu pe retete precise in masurarea si folosirea ingredientelor. Ea lasa frau liber creativitatii, de aceea, toate preparatele, devin unice si foarte personale.

Principiul bucatariei asiatice este acela de a echilibra cele 5 gusturi principale: sarat, amar, dulce, acru si iute.
Mancarea asiatica echilibreaza cele 5 gusturi, le invaluie in aroma si culoare si le prezinta intr-un mod extraordinar.

BUCURESTI
Strada George Enescu, Nr. 23, Sector 1.

Luni – Vineri: 12:00-00:00
Sambata – Duminică: 12:00 – 00:00

+4 0785238910

INSPIRA-TI SIMTURILE